Subscribe:

2012. január 23., hétfő

Ingyen

Ahhoz, hogy valaki elkezdje saját kis "online pénzszaporító műhelyét" kialakítani, befektetés nélkül, illetve minimális költséggel megteheti.

Mi az az "online pénzszaporító műhely"?

Nos, én itt a saját kis weblapra, blogra gondolok, de kiegészítésként természetesen idetartozik sok egyéb kiegészítő, kezdve az email címtől a képszerkesztőkön keresztül a tárhely.......stb.

Később, ahogy ráérez az izére, úgyis az újabb ötleteknek, céloknak megfelelően fogja alakítani, bővíteni webbirodalmát.


Nézzük miket használhatunk ingyen?

Email cím - az én kedvencem a GMAIL, hisz hatalmas tárhelyet ad (és állandóan nő a mérete), minden levelünket megtarthatunk, nem kell lementeni a számítógépre, és nem kell félnünk, hogy megtelik a postaládánk. Ha még nincs GMAIL-es fiókod, akkor megteheted, ha Feliratkozás Gmail szolgáltatásra szövegre kattintasz a Gmail kezdőlapján.

Domainnév - Aldomain neveket tudunk sok helyen regisztrálni, teljesen ingyenesen, érdemes olyat keresni, ahol nincsennek reklámok, amik agyonnyomják a mi oldalunkat, vagy legalábbis alacsony havidíjért, eltávolítanak.

Tárhely - az aldomainekhez szinte mindenhol adnak valamennyi ingyenes tárhelyet, de vannak olyan szolgáltatók is, akik a saját, akár máshol vásárolt domainemhez is teljes jogú tárhelyez biztosítanak, ingyen.

Programok - webszerkesztők, képszerkesztők, videó szerkesztők.. stb ezekből is lehet találni ingyeneseket.

Sablonok, Templates -ek - nagyon sok ingyenes websablon van, csak győzd kiválasztani a megfelelőt.


~~~~~

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése